Humanitarna akcija ”Vrtici za Petrinju”

Aktiv direktora predškolskih ustanova Zeničko-dobojskog kantona pokrenuo je humanitarnu akciju „Vrtići za Petrinju“ s ciljem financijske pomoći Dječjem vrtiću „Petrinjčica“ iz potresom stradale Petrinje u Republici Hrvatskoj,

Ovoj akciji priključili su se i zaposlenici i roditelji JU Predškolski odgoj i  obrazovanje Zenica, iskazavši na taj način solidarnost i emantiju!

Prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga u tu svrhu vrši se u vrtićima Ustanove u periodu od 01.02. do 07.02. 2021. godine.

Dobrovoljni novčani prilozi mogu se predati grupnim ogdajateljima, koji će po okončanju akcije prikupljanja pomoći, prikupljeni iznos predati rukovodiocima vrtića koji će isti, zajedno sa predstavnikom Vijeća roditelja, uz svoje potpise predati u Upravu vrtića.

Sav prikupljeni novac biće uplaćen direktno na poseban broj podračuna, otvoren samo u svrhu humanitarne akcije „Vrtići za Petrinju“.

Pokažimo solidarnost i podršku kao zaposlenici zaposlenicima, djeca djeci i roditelji roditeljima. U pitanju su odgajatelji koji se nemaju gdje vratiti na posao, u pitanju su djeca koja nemaju gdje pohađati vrtić, u pitanju su i roditelji čija djeca već mjesec dana prolaze kroz razne traume i jedini način da se vrate svom djetinjstvu je boravak i igra s vršnjacima.

Zahvaljujemo se svima koji se priključe humanitarnoj akciji „Vrtići za Petrinju“!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *